Οι μάγοι

Γνωρίστε το προσωπικό του σχολείου μας με φωτογραφίες και λίγα βιογραφικά στοιχεία. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε επικοινωνία, ερώτηση, συνεργασία. Χρησιμοποιείστε τη σχετική σελίδα επικοινωνίας για να μας στείλετε μήνυμα, να μας μιλήσετε τηλεφωνικά ή και να μας επισκεφθείτε.

Απόστολος Μιχαλόπουλος

Απόστολος Μιχαλόπουλος

Απόστολος Μιχαλόπουλος, διευθυντής.

Σπουδές και μεταπτυχιακά στην γενική και ειδική αγωγή. Εμπειρία σε γενικά και ειδικά δημοτικά σχολεία. Οργάνωσα τη λειτουργία του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου, το οποίο διηύθυνα τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Πλέον, διευθύνω το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Ιδρύματος Αγωγής, αναμορφώνοντας και αναβαθμίζοντάς του σημαντικά, όπως εκτιμώ.

Χρύσω Κανδήλα

Χρύσω Κανδήλα

Χρύσω Κανδήλα, κοινωνική λειτουργός.

Εμπειρία σε πολλές υπηρεσίες, το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης Μαγνησίας, Ειδικά Σχολεία, Δομές Πρόνοιας. Μου αρέσει η οργάνωση εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες τα παιδιά μας γνωρίζουν το κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο από όσα είχαν μάθει ως τώρα.

Μαρία

Μαρία Ξηρού

Μαρία Ξηρού, εκπαιδευτικός.

Παιδαγωγικές σπουδές και μετεκπαίδευση στη Ειδική Αγωγή. Εμπειρία σε γενικά και ειδικά σχολεία. Θεωρώ ότι οι μαθητές μας δεν είναι συνηθισμένοι μαθητές, αλλά και ποιος είναι; Η εκπαίδευση ενός συνόλου με μαθησιακά, κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα αλλά και προβλήματα παραβατικότητας είναι απαιτητική αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα.

Ελένη

Ελένη Γούση

Ελένη Γούση, εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής.

Εκπαίδευση στη φυσική αγωγή με ειδίκευση στην ειδική φυσική αγωγή. Εμπειρία στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές του Βόλου αλλά και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων. Η σωματική αγωγή είναι σημαντική εκπαίδευση που καθίσταται ακόμη σημαντικότερη στο πλαίσιο του ιδρύματος, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν μέσω αυτής τη συνεργασία, τη συμμετοχή σε ομάδα, τους κανόνες. Και διασκεδάζουμε φυσικά!

Αντώνης Κοκκάλας

Αντώνης Κοκκάλας

Αντώνης Κοκκάλας, εκπαιδευτικός.

Παιδαγωγικές σπουδές, μετεκπαίδευση στη Ειδική Αγωγή, μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Εμπειρία σε γενικά και ειδικά σχολεία. Η διδασκαλία σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον παιδιών με μαθησιακές και άλλες δυσκολίες είναι μία εργασία που με γεμίζει.

Κωνσταντίνα Τσιάμη

Κωνσταντίνα Τσιάμη

 Κωνσταντίνα Τσιάμη, εκπαιδευτικός.

Παιδαγωγικές σπουδές και εμπειρία σε γενικά και ειδικά σχολεία. Η εργασία στο συγκεκριμένο σχολείο είναι απαιτητική και με κρατά σε εγρήγορση.

Αργύρης Μπίρης

Αργύρης Μπίρης

Αργύρης Μπίρης, ψυχολόγος.

Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην παιδαγωγική, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην Κοινωνική Ανθρωπολογία. Μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, στην Επεξεργασία Λόγου και Γλώσσας και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.
Κλινική εμπειρία στο Γενικό Νοσοκομείο και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας. Σχεδίασα τη λειτουργία και εργάστηκα επί σειρά ετών στα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Λάρισας και Μαγνησίας. Το τελευταίο διηύθυνα επί διετία. Τα τελευταία έτη αποσπώμαι, με χαρά για το χώρο που εργάζομαι, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, αυτό που λέμε ‘Μαγικό Σχολείο’.
Πλήθος δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση